Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Sara - 2 mars 2008 14:27

Jo jag avgudar unga, ambitiösa, snygga affärskvinnor!  Men plötsligt blir jag helt paff, Victoria Silvstedt, okey hon kan sin sak och har verkligen hittat konsten att tjäna pengar på sitt eget namn som varumärke och allt det där, hon blir lite av en förebild för mig. Men hallå, vart tog den där smarta blonda bruden vägen som alla pratar om?? Ser på reprisen av "I Huvudet På Gynning" där Carolina hälsar på Victoria på hennes terass i Italien. Hon visar henne runt frukostköket och Silvstedt säger: - Här brukar jag varje morgon göra mig en riktigt espresso och pressa mig apelsinjuice, och så ska hon då demonstrera maskinerna för Gynning, hahahahaha hon visste iallafall vart kaffet skulle stoppas ned men sen vart och hur enheten skulle fästas på maskinen .... hihi de fick be om hjälp. Okey alla kanske inte kan med moderniteter som en kaffemaskin men nog faan borde det "Blonda yrvädret från Bollnäs" fatta att man inte kan pressa en apelsin odelad med skalytan mot pressen, hahaha, och efter ett tag kommer de på det: Den måste skalas först =) hahahahahaha jaja, det funkade säkert men det kanske inte var det enklaste och smartaste sättet att pressa juice på.


- Diggar iallafall Gynning


Annars jobbar jag vidare på företaget, har stora planer, jag tror verkligen detta kommer att gå skitbra. Det handlar första månaderna om att sattsa allt,gärnet, fullt ut. - Vinna stort, eller förlora kraftigt! Jag tror på vinna stort, ideen är helt rätt i tiden och unik dessutom. Det hänger nu på banken och att hitta den rätta lokalen, jag har en på G som är perfekt men vet ännu inte när det bli tillgänglig.


Citerar Gynning: Jag är övertygad om att detta kommer att gå! Gör det inte det så hoppar jag ut genom fönstret, och det vore ju lite synd!! Då blir det inga fler program ...

Presentation

Omröstning

När kommer du att shoppa vår/sommarkläder?
 NU!
 Mars
 April
 Maj
 Senare
 I år blir det ingen shopping

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards