Alla inlägg under september 2008

Av Sara - 12 september 2008 20:18

Själv shoppar jag ju en hel del kläder och div saker från engelska och amerikanska websidor. Dels för att utbudet är större men även billigare, ibland kan det vara för att jag saknar ett märke på den svenska marknaden.


Kan inte ni berätta vad ni saknar i utbudet av kvinnliga saker i Sverige.

Av Sara - 12 september 2008 14:40

Ursch, har inte tid eller lust att vara sjuk nu. Jag såg fram emot en rejäl genomgång av Parisresan, leverantörer, avtal osv, men jag orkar fasen inte kliva ur soffan. Räddar mig idag gör Subway, Bärbara elektronikprylar och MTV music awards. Stör mig gör mina över sociala katter och min snuviga näsa.





Av Sara - 11 september 2008 11:19

Paris var helt sjukt. Efter drygt 400 mil i bil är jag idag ganska mör.

Paris sammafattas i dessa ord: Dyrt, Stort, Galet.

Småbilarnas land, alla bilar är plåtskadade och de har ingen som helst respekt för trafiken. Tips! Om ni kör bil, använd pakeringus, parkera inte efter gatorna, ni tar er aldrig därifrån, om ni inte har tillgång till en gaffeltruck som kan lyfta bort bilen ur parkeringsfickan.

Det är baguetter överallt och till allt=)

Vi körde in mot Paris ganska sent så det hade mörknat. Över oss låg en matta av ljuspunkter på himlen, från alla plan som väntade på att landa på någon av Paris flygplatser.


Lite bilder från min mobilkamera. Vi åkte till Paris utan kamera.... =/)

En liten liten del av Mässan



Av Sara - 4 september 2008 20:15

Tyvärr kommer vi inte oss iväg till Paris idag, bilen som skulle upphämtas i Tyskland var ... ja ... inte värd att lägga ned skurtid pa. Sa just nu har vi inget att frakta röven i till Paris.  Blir en övernatting i München.


Jo, det enda positiva för dagen är hyrbilen, en clubman =) Söööt, vill ha!



Hej svejs  eller auf wiedersen !

Av Sara - 3 september 2008 08:44

Äntligen, ingen är gladare än jag (gissar att pappa & Ida också är det)

att Svensson svensson börjar sändas igen den 13:e september klockan 20.00 med nya avsnitt. Claudia Galli med världens vackraste namn spelar Lina Svensson.



Av Sara - 3 september 2008 08:12

Var uppe med tuppen imorse, varför vet jag inte. Det är inte vanligt mig, då jag annars är grinig och trött på morgonen.

Jag börjar bli pirrig och hispig över Paris resan, vi får se när vi åker men det verkar luta åt torsdag, alltså imorgon!!! Shit, jag måste tvätta!! Skaffa kattvakt. Tänka på vilka kläder som skall med, skor, accessoarer...Fixa dom där jäkla visitkorten.


Dagens tips: http://mystic-pic.com/ 

Anderas Stridsberg, helt otroligt begåvad fotograf som precis kommit hem från en resa i Scottland. Kolla speciellt in bilderna därifrån, makalösa!


- Hä va hä


Av Sara - 2 september 2008 14:30

Har nu varit och köpt ett Buiness card paket med program och allt för att fixa en snygg layout på visitkort. Men jag kan inte bestämma mig för ett namn som känns bra och hållbart. Har planer på hur bolaget skall utformas på längre sikt, i och med det måste namnet vara anpassat för den formen av verksamhet också. Vill inte helst inte byta namn, men jag tror faktiskt att det kommer att bli ett tillfälligt nu fram till årsskiftet.

Därför lägger jag inte heller energi på design på visitkorten innan årsskiftet.

Men jag vill ändå hålla mig till samma färger och typsnitt.


- Åter till rollen som grafiker wannabe

Ovido - Quiz & Flashcards