Alla inlägg under september 2008

Av Sara - 19 september 2008 11:17

Fick ett efterlängtat mail, nu längtar jag till inför Vår/Sommar 2009. Wiiiiii, det ska bli så jäkla kul att äntligen få jobba med det jag drömt om i flera år.

Vill berätta och visa, men jag får vänta någon vecka till.


Dagens:

Specialfälgar Mars

Foto: Per Norberg @ starstruck.se


Av Sara - 19 september 2008 09:46

Behöver höst/vinter skor. Har helt fallit för ankelbootsen, så ett par med dragkedja och spännen är det jag letar efter. Gillar Chloe skorna på bilden neden som jag stulit från Sofis mode. Pumpsen är från Bianco och de snörade är från Bronx.

Ska kika lite på stan idag efter ett par som håller sig inom budget. Varför finns det ingen mängd rabatt för de som överkonsumerar skor, men tex på bianco, jag har inga problem att handla alla mina skor där om jag kunde få typ vart tredje par graits=)


Sen ska jag ned på något av konditorierna och beställa en tårta till Natta som får ett kalas hos oss i efterskott i helgen.

Vad köper man för tårta till en 15 åring? choklad framkallar finnar, grädde är för fett och pynt är töntigt ....? jag vet inte =) En god.


- Nu dusch. Ni får vänta på dagens bild, shoppingpåsarna väntar.

...

Av Sara - 18 september 2008 19:48



Av Sara - 18 september 2008 11:26

En sak jag måste erkänna gällande min och många andras synd på den annars ständigt läckande stadskassan till div obegripliga projekt. Är det att sammarbeten mellan stat och näringsliv blir en otroligt lyckad investering!

Okey, småföretagare klagar på div skatteregler, så gör jag också, som arbetsgivare och lönetagare. MEN, då man vill starta eget i Sverige så får du alla möjligheter att lyckas, resten är upp till dig.

Spritt över vårt avlånga land finns det verksamheter som är där för att hjälp, utveckla  och stödja. På statens och näringslivets bekostnad, det gör mig lycklig att veta att mina skattepengar går till bra saker också, Utv!!! Yippi!!!


Haha det trodde jag inte!


Dagens:

ToBe 2008

Foto: Per Norberg @ starstruck.se

Av Sara - 17 september 2008 13:58

Jag som har lite telefonskräck gillar inte telefonundersökningar då man jobbar med kunder som inte vill eller har tid att svara på en massa knepiga frågor. Har suttit i någon timma och ringt runt men det är inte många som vill berätta om deras verksamhet, vilket förvånar mig. Jag menar, hade någon ringt mig och frågat en massa om mitt företag hade jag med glädje berättat om mina kunder och leverantörer. Speciellt då det är en ev affärspartner som ringer. Varför är svenska företag så rädd för konkurrens?

Om det bara finns ett företag som säljer något stannar ju utvecklingen och intresset för en produkt. Så det så ... ah


- Åter till luren


Dagens bild

Foto: Mgah.se

Make: Maria Gustavsson


Av Sara - 16 september 2008 13:40

Sitter och funderar på ett kontor och har sedan tidigare fått tips om en del kontorshotell i stan. Tittade på ett innan vi åkte till Paris men tackade nej pga att det var för stökigt där, jag behöver lugn och ro.

Så nu ska jag träffa ledningen på BICFactory på Umestan, är det någon som varit i kontakt med dem tidigare? Det verkar som ett kanonupplägg.

Annars händer inte mycket idag, har fortfarande inte blivit frisk, hostar så att jag får träningsvärk i magen.

Ska slänga iväg en del mail till leverantörerna under dagen, räkna viadre på budgeten för att få ihop ett bra underlag till banken. Måste måste måste ta mig för att boka upp möten med banken nästa vecka. Allt tar sån tid och jag har inget tålamod, allt skall ske NU!


Dagens bild får bli en av mina första

Foto: Fredrik Åström


Av Sara - 15 september 2008 10:23

Jag hade hoppats på att förkylningen skulle släppa under natten men icket. Febern verkar iallafall vara bort svättad vilket är skönt, idag kanske man orkar ta tag i disk, tvätt och städning. Katterna är väldigt glad att jag vaknat till liv igen då de har saknat en städad låda.

Sen jobba lite ... behöver energi


Dagens bild

Någon stans i Ö-vik

Foto: Andreas Stridsberg

Make: Mari H






Av Sara - 13 september 2008 11:51

Visst jag saknar den lite, ska inte ljuga. Det som fick mig att sluta var allt tjaffs, avundsjuka och falska människor i branchen. Du har ingen aning om vem du kan lita på. Jag har klart fått ett par riktigt fina vänner genom modellvärlden men de är också granskade och noga utvalda, utvalda ...tragiskt men sant.

Fick till ett gäng riktigt bra bilder tillsammans med otroliga fotografer i nya spännande miljöer.

Tänkte lägga upp dagens bild för att minnas och hitta tillbaka till den självkänslan man bara kan tillåta sig själv att ha, det handlar inte om kläder, hår eller hur mager man är!


Bjuder på

Foto: Ryan Garrison

Har & Make: Sara

Lokal: Umeå stora hotellet

Ovido - Quiz & Flashcards